Преминете към основното съдържание

Гаджето на Майли Сайръс е победител в „Маскираният певец“, каква е историята му с Линдзи Лоън

Не е точно каквото си мислите
© getty

Коди Симпсън, по-известен като новото гадже на Майли Сайръс, спечели тази седмица австралийското издание на „Маскираният певец“. Линдзи Лоън беше част от панела заедно с Дани Миноуг, Джаки О и Дейв Хюс. Оказва се, че Лоън и Симпсън имат история, но не е точно каквото си мислите.

Връзка с Али Лоън, сестрата на Линдзи, е имал Коди миналата година. Снимка на двамата публикува актрисата, а коментарът към нея беше: „Когато разбереш, че си се провалил. И си се уредил с по-малко. Семейството е всичко. Спечелил си Маскираният певец, но си изгубил бъдещето си.“ Очевидно Линдзи не харесва една от най-новите и най-обсъждани светски двойки. След като по-рано тази година Майли се раздели с Лиъм Хемсуърт, имаше връзка с Кейтлин Картър. А откакто е с Коди Симпсън, двамата не спират да публикуват свои снимки заедно.


МАЙЛИ САЙРЪС: „ОБИЧАМ ЛИАМ И ВИНАГИ ЩЕ ГО ОБИЧАМ“


Впоследствие Линдзи Лоън изтри въпросния пост и пусна на негово място нов – обща снимка от финала на шоуто и поздрав към Коди и колегите й.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Публикация, споделена от Lindsay Lohan (@lindsaylohan) на

 

По време на шоуто Лоън беше дала правилно предположение, че зад маската на Робота се крие именно Коди Симпсън. Дори в едно от предаванията се обърна към него с думите: „Ако това си ти, имаме много за какво да си говорим, но не е тук мястото. Искам си мебелите обратно! Защото аз ти купих мебелите за къщата ти във Венис!“. Става въпрос за къщата във Венис Бийч, Калифорния, където Коди и Али са живяли миналата година и която е била необзаведена. Симпсън даде своя коментар пред медии и разказа, че във въпросната къща е ползвал матрак на пода за спане, защото така му харесвало. „Просто не ми пукаше. Дойдоха в къщата и поръчаха някакви неща. Линдзи ми купи рамка за легло.“, каза певецът.

Коди добави, че с Линдзи споделят приятелски чувства един към друг, няма напрежение или драма и всичко е ОК.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser