Преминете към основното съдържание

Гафът на наградите "Грами" сериозно разстроил Адел

„Плаках през целия следващ ден“, казва певицата
Адел на наградите "Грами"
Адел на наградите "Грами" © Getty images

Едно от най-очакваните изпълнения на тазгодишната церемония по раздаването на наградите "Грами" беше това на Адел. Тя се завърна триумфално на музикалната сцена след 4-годишна пауза, време, през което се грижеше за сина си Анджело и записваше парчетата от новия си албум. Който след излизането си счупи няколко рекорда по продажби.

Поради тази причина колегите и всички фенове на Адел очакваха с нетърпение появата и изпълнението й на наградите Грами. То обаче беше съпроводено от гаф - в един момент микрофонът, който беше сложен на пианото, което беше единственият музикален съпровод за британската, падна вътре в него и звукът, който излизаше беше ужасен. Това видимо притесни певицата, която обаче не спря изпълнението си.

Но, както сама сподели в интервюто си за предаването на Елън Дедженеръс, на другия ден е плакала през цялото време, за това, че се е изложила. Но и си е взела поука от гафа.

"Следващият път, когато имам проблеми със звука, просто ще спра. Ще кажа, че съжалявам, но, че не съм ОК изпълнението да продължи. Ако имаме време да го направим отново, ще го направим. Ако не - чао!", категорична е Адел.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser