Преминете към основното съдържание

Гал Гадот, Джейми Дорнан, Кая Гербер и още звезди изпълниха заедно една песен

Жената чудо се вдъхнови от италианците и предизвика колегите си

© Getty

Гал Гадот, позната ни от филма „Жената чудо“, е поредната звезда, която отправи лично послание в социалните мрежи за коронавируса и пандемията. В 3-минутното видео в Instagram, записано на шестия ден от самоизолацията ѝ, виждаме красивата актриса в нейния дом. Преди да продължи с изпълнението на песента Imagine на Джон Ленън, тя разказва как се е вдъхновила от всичките видеа от Италия, в които хора пеят, свирят и танцуват от балконите си, за да поддържат духа си силен и да вдъхнат кураж на сънародниците си.

„Заедно сме в това, ще го преодолеем заедно. Хайде да си представяме заедно. Пейте с нас. С цялата ни любов, от мен и моите приятели“, пише Гадот и казва, че е избрала точно Imagine, защото това е „чиста и силна“ песен.

В предизвикателството (всеки е записвал своята част от дома си) са се включили редица холивудски знаменитости, сред които Джейми Дорнан, Зоуи Кравиц, Натали Портман, Ейми Адамс, Марк Ръфало, Ашли Бенсън, Уил Феръл и др. Освен актьори във видеото участват и други известни личности като Джими Фалън, Нора Джоунс, Кая Гербер и др. Вижте ги и ги чуйте.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser