Преминете към основното съдържание

Game of Thrones ще има продължение!

Легендарната сага все пак ще получи продължение - под формата на предистория.

Преди дни в официалния акаунт на сериала в Twitter беше обявено,че снимките на House of the Dragon ще стартират през следващата година. Междувременно създателите са споделили скици на дракони за бъдещия проект. Дценарият е базиран на оригинална идея на Райън Когман, който беше изпълнителен продуцент на Game of Thrones, а като източник на новата поредица е посочен романа Джордж Р. Р. Мартин „Огън и кръв“.Действието ще се развива в същата вселена като оригиналната поредица - но 300 години по-рано.


Серидалът Game of Thrones, създаден въз основа на едноименния роман на Джордж Р. Р. Мартин,бе хит на HBO в продължение на 8 сезона. Специално за поредицата са разработени изкуствени езици: дотраки, валирийски и няколко от неговите диалекти. Сериалът поставя редица рекорди и е признат за най-успешната телевизионна продукция през 2010-те.

Още по етикети

Game of Thrones , сериал
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser