Преминете към основното съдържание

Гардеробът на зодия Скорпион е ярък!

Скорпионите винаги са били с бунтарски дух и страстта за тях е изключително важна

Скорпионите са привърженици на екстравагантния стил и определено знаят какво им отива. Въпреки това те имат склонност да прекаляват с аксесоарите. 

Представителите на водния знак обичат тъмните цветове, които умело комбинират с по-ярки такива като актуалните за този сезон - червено и оранжево. Флорална рокля в комбинация с кубинки също е перфектен вариант, с който те подчертават бунтарския си дух. При официални събития Скорпионите залагат на дълги и запомнящи се рокли.

СЪВЕТ: Зимните месеци бъдете редовни в посещенията при козметик, фризьор и във фитнес залата. Отличната ви визия ще привлече важно внимание и ще държи надалеч зимните депресии. През пролетта и лятото избягвайте еднообразието. Периодът ще е благоприятен за промени с косата. С настъпването на есента посягайте по-често към ярките цветове в топлата гама. Открийте своя талисман сред бижутата!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser