Преминете към основното съдържание

Гардеробът обича розовата есен

Съобразете правилния нюанс със стила си
© ImaxTree, PR

Розовото е един от цветовете, който ще владее есенния гардероб. От съответния нюанс зависи дали визията ви ще е по-момичешка или по-женствена.

В колекцията на Prada един от основните акценти бе именно розовият цвят. Визии от глава до пети с украсителни детайли като камъни и панделки демонстрира на подиума италианската модна марка. Миуча Прада използва розовото и като акцент в аксесоарите на новата си колекция.

Dolce&Gabbana, Fendi, Chloe и Marni също включиха този цвят в палитрата на есенно-зимната си колекция, като заложиха на пастелния му нюанс.

Тенденцията показва различни палитри на розовото – както по-приглушени тонове, така и ярки розови нюанси като fuchsia. За визия с по-момическо и кокетно излъчване изберете на по-светлите и ярки тонове. Ако ви харесва по-женствено излъчване и по-елегантна визия, приглушените тонове се вписват в изискванията ви.

Няма място за колебание - смело носете розово от глава до пети през есента! А през следващото лято розовото ще е ключов унисекс цвят, който ще преобладава не само в женския, но и в мъжкия гардероб!

© ImaxTree, Prada FW15

Автор Ренета Каневска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser