Преминете към основното съдържание

Гащеризоните, които ще носим този сезон, са още по-стилни

Галерия

Гащеризонът е актуален и този сезон, ако все още не сте се сдобили с поне един, време е да го направите. Разровете се в гардероба и потърсете в лична си пролетна колекция. Ако го откриете, облечете го, защото отиваме право към подиума, за да видим как моделите на Balmain, Burberry, Chanel, Fendi, Givenchy и Hermes го носят.

Ще си припомним някои от тенденциите, които вече сме ви споменали, а именно: кожата, класическите цветове - бяло и черно, широките ръкави и крачоли. Избираме да се доверим на тоалет "две в едно", защото гащеризонът показва модната еволюция, когато едно е равно на две. Вместо да избираме подходящ топ, който да комбинираме с панталони или пола, гащеризонът ни дава готово решение. Разбира се, с изключение на моделите, които имат само тиранти, тогава на помощ идва ризата, универсално решение за всякакви поводи.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser