Преминете към основното съдържание

Гавин Росдейл с нова жена, не сваля обаче брачната халка

Гуен Стефани вече е щастлива с Блейк Шелтън
Гавин с новата си приятелка
Гавин с новата си приятелка © Splash

След като новата връзка на Гуен Стефани с кънтри звездата Блейк Шелтън вече не е тайна за никого, изглежда и Гавин Росдейл най-накрая е разбрал, че бъдеще за семейството им няма. Затова той също го удари на живот.

Папараците уловиха 50-годишния рокаджия на излизане от популярен нощен клуб в Западен Холивуд придружаван от непозната блондинка. Двойката беше част от по-голяма компания, като заедно с тях беше и скандалната актриса Тара Рийд.

Това е първият път, след като Гавин и Гуен обявиха раздялата си, в който певецът се появява в женска компания. Не остана незабелязано и, че на ръката му все още стои брачната му халка.

Рок двойката сложи край на 13-годишния си брак, тъй като Росдейл е изневерявал на съпругата си в продължение на три години с бавачката на трите им деца. Двамата се отдали на ласки дори в деня, в който Гуен е родила третия им син Аполо.

© Splash, Гуен и Блейк

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser