Преминете към основното съдържание

Гей аферата на Кристен Стюарт приключи

Двете с Алиша продължават да се обичат, твърди техен приятел
Кристен Стюарт и Алиша
Кристен Стюарт и Алиша © Splash

Приятел на актрисата Кристен Стюарт разкри, че тя и половинката й Алиша са сложили край на гей аферата си. Двойката, която не е снимана заедно от началото на септември, заедно е взела решението да се раздел.

"В последно време Кристен е изключително заета и няма време за сериозна връзка", споделил мъжът пред известен американски сайт. Алиша, която е бивша лична асистентка на Стюарт, също не се чувствала особено добре във връзката им, тъй като не й харесвало да бъде център на медийно внимание, в каквато позиция е откакто стана официална половинка на холивудската звезда.

За връзка между Кристен и Алиша се заговори през 2013 г, след раздялата на актрисата с дългогодишната й половинка Робърт Патинсън. Любимците на тийнейджърите имаха доста шумна раздяла, след като Стюарт беше заснета от папараци да му изневерява с режисьора на лентата "Снежанка и ловецът".

Макар че Алиша се изявява в сферата на визуалните ефекти, тя работи и като личен асистент. Покрай времето, което прекарва с Кристен, двете изключително много се сближават и буквално стават неразделни. Постепенно отношенията им преминават от приятелски към интимни, за което миналата година заговори и майката на Кристен. Тя обяви, че е наясно с връзката на дъщеря си и че одобрява Алиша.

"Двете много се обичат и това ще бъде завинаги. Но Алиша не иска този начин на живот, в който трябва постоянно да пътува. И двете са съгласни, че са една за друга, но моментът за връзка не е подходящ", обяснил още приятелят на актрисата.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser