Преминете към основното съдържание

Гей иконата Елън Дедженеръс надъхва тийнейджъри

Двете със съпругата й Порша де Роси се радват на щастлив семеен живот
Елън и Порша
Елън и Порша © Getty Images

За поредна година Елън Дедженеръс се оказа любимка на тийновете, които я определиха за най-добрия "комедиант" на наградите Teen Choice. Оказа се, че същият ден двете със съпругата й - актрисата Порша де Роси, празнуват седмата година от брака си, поради което ТВ водещата имаше двоен повод да празнува.

Освен че не пропусна да прояви чувството си хумор, с което е известна по цял свят, Елън Дедженеръс използва присъствието си на сцената и за да даде кураж на всички, които като нея се чувстват различни.

"Прекрасно е, когато някой те избере, защото в живота ми имаше моменти, в които не ме избираха, защото бях различна. Искам всички да знаете, че това, което ви прави различни днес, в бъдеще ще ви помогне да изпъкнете. Затова трябва да бъдете горди, че сте различни и да сте горди заради това, което сте", заяви Дедженеръс.

"Да сте уникални е много, много важно. Не е нужно да влизате в общоприетите рамки, а да бъдете тези, които в действителност сте", обясни още блондинката. Тя не пропусна да отдаде нужното и на жена си Порша, обявявайки, че е изключително щастлива, че я има до себе си.

© Getty Images, Елън целува Порша© Getty Images, Елън на сцената на Teen Choice Awards 2015

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser