Преминете към основното съдържание

Generation 7000 от Miele – 4 нови линии и кулинарно шоу

Miele на 120 години

На парти в новата Miele точка на бул. „Витоша“ 112 брандът представи нова луксозна гама уреди за вграждане. Тя носи името Generation 7000. Събитието премина под формата на кулинарно шоу, в рамките на което шеф-готвачите от Men in the kitchen демонстрираха възможностите на новите попълнения в семейството на немския производител.

Generation 7000 включва 4 нови дизайнерски линии, които съвсем органично се съчетават с всеки стил в интериорния дизайн. Освен добре изглеждащи новите уреди са и... умни. Те улесняват максимално начинанията ни в кухнята и ги издигат до нивото на шеф-готвачите. Това става възможно благодарение на вградени смарт асистенти, например камера във фурната, с която можем да следим приготвянето на ястието през своя смартфон. Или датчик, който отчита, че се приближаваме, за да се включи автоматично осветлението във фурната.

От началото на тази година брандът е спечелил 14 награди за дизайн, като 5 от тях са именно за гамата Generation 7000. С нея Miele обновява цялото си портфолио уреди за вграждане: от фурни и плотове, парови фурни, кафе машини до съдомиялни машини. 

Партито беше организирано със съдействието на Le petit Quche, които предоставиха специално подбрана селекция вина за случая. Събитието беше уважено от журналисти, известни личности и партньори на компанията.

Цялата нова гама Generation 7000, която е на българския пазар от месец май тази година, може да бъде разгледана в сайта на Miele www.miele.bg.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser