Преминете към основното съдържание

Giorgio Armani: Проектирах тази колекция с мисъл за по-добри времeна!

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Джорджо Армани създаде новите си есенно-зимни облекла с много оптимизъм и надежда, че скоро ще се върнем към нормалния си начин на живот. "Със сигурност проектирах тази колекция с мисъл за по-добри времена. Начинът ни на обличане е повлиян от изискването да останем вкъщи. Може би сме започнали да ценим комфорта и уюта все повече", казва дизайнерът.

Той смята, че тази промяна работи в негова полза, тъй като комфортът е нещо, което винаги е определял като първостепенно за успеха на работата му. Според Армани, ако хората се чувстват комфортно в дрехите си, се чувстват уверени. "И не забравяйте, че все пак, може да бъдете елегантни, дори ако се обличате по-небрежно и семпло", допълни той. На мнение е, че когато ни бъде позволено да продължим живота си по по-нормален начин, стилът на обличане ще се прероди и обнови, когато хората отново се социализират. Както и да се променят тенденциите, елегантността никога няма да излезе от мода.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser