Преминете към основното съдържание

"Girls" на Рита Ора вече си има клип

Провокативната песен на певицата е с не по-малко провокативен клип

Преди няколко часа поп изпълнителката Рита Ора пусна видеоклип към песента си "Girls", на която присъстват американски и британски хип-хоп изпълнители като Cardy B, Charlie XCX и Bebe Rexha.

 За 12 часа видеото събра над 2 милиона преглеждания. 

Сингълът "Girls" излезе на 12 май и веднага бе критикуван.

Фактът, че в песента Рита говори за своeто спонтанно желание да целува момичета по време на партита, накара ЛГБТ общността да негодува за повърхностното представяне на бисексуалността. Хейли Куоко, която е открита със своята хомосексуалност, сподели в Туитър, че не е нужно да пие вино, за да иска да целува момичета. Имаше и негодувания, че текстът към песента е написан от екип от мъже.

Рита Ора тогава се извини на феновете си и сподели, че не е искала да обиди никого и това не е никаква провокация, а просто чрез своята музика иска да изрази своите изживявания и себе си. 

След този клип, обаче, в който Рита Ора небрежно целува Cardi B по устните, се съмняваме, че певицата не се опитва да скандализира.  

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser