Преминете към основното съдържание

Гласувайте за любимия ви маникюрист и спечелете награда

Лесно е! Само трябва да дадете своя вот в конкурса на rozali.com и SNB Proffesional „Любим маникюрист на България за 2018“

Даваме ви няколко основателни причини точно сега да влезете на сайта manikur.rozali.com. Това е мястото, на което чрез вашите гласове ще бъде избран „Любимият маникюрист на България за 2018“. Разгледайте профилите на записалите се за участие в състезанието и изберете вашия фаворит или фаворити. Така не само ще ги подкрепите по пътя към победата, но и ще имате шанса да спечелите страхотен комплект за маникюр от SNB Proffesional. На всеки две седмици ще бъдат раздавани по пет награди, които всеки път ще бъдат различни.

А самото гласуване е изключително лесно и ще ви отнеме по-малко от секунда – само кликвате върху Facebook палчето във всеки профил. Имайте предвид обаче, че за един маникюрист можете да гласувате само веднъж. Но пък можете да дадете гласа си за повече от един участник.

Ако пък сте маникюрист и искате да участвате в състезанието, имате време да го направите до края на юли. Запознайте се с условията тук.

Желаем ви успех, независимо дали участвате или гласувате!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser