Преминете към основното съдържание

GLOW in the City - модна линия с кауза

Днес, премиерно в Elle, ви представяме най-новото откритие в модните аксесоари
© Модел: Станислава Петкова

GLOW in the City е българска модна линия, предлагаща дрехи и аксесоари, създадена не просто да краси жените, но да подкрепи тяхното развитие.

Всички средства, събрани от модната линия, отиват за реализирането на Лидерска академия “ГЛОУ” - обучение, насочено към личностното израстване на момичета на възраст от 14 до 18 години, провеждано ежегодно във Велико Търново изцяло на английски език.

© Модел: Станислава Савишева

Автор на идеята за модната линия е моделът и мотивационнен говорител в САЩ Цвета Калейнска, позната като Tsvetta, с която Elle запозна своите читатели през месец май.

Всички дизайни в модната колекция са създадени от подрастващи момичета, преминали вече през Академия „ГЛОУ“; всяка лагерничка дарява фешън идеи, за да даде шанс на други тийнейджърки да бъдат част от едноседмичното животопроменящо обучение. Модната линия включва и ръчно изработени бижута и аксесоари - рисувани уникати.

Не пропускайте да бъдете сред първите, които ще се сдобият с уникат от модна линия GLOW in the City, заявете известие още сега на glowinthecity.com  

Още по етикети

тенденции , мода , glow
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser