Преминете към основното съдържание

Годишен моден хороскоп за 2019

Посрещаме годината, в която всички ще бъдем заредени със сила и увереност в професионалната сфера, но емоциите ни в личния живот ще бъдат непредсказуеми!
© ImaxTree

Очаква ни година, изпълнена с много енергия! Разположението на планетите ще ни вдъхва сила, с която ще покоряваме нови хоризонти – и в професионално, и в емоционално отношение.

През 2019 г. Юпитер ще навлиза в целеустремения зодиакален знак Стрелец, което ще ни даде увереност, особено на работното място, ще ни направи по-комуникативни и успешни. Единствено Сатурн, който ще остане в Козирог до 2020 г., ще внася от време на време лека несигурност, която всяка зодия трябва да преодолее.

Емоциите ни в личния живот през 2019 г. ще бъдат непредсказуеми, но с хепиенд. Разположението на планетите предвещава неочаквани преживявания и бурни връзки, дори в дългогодишните партньорства, където двойките имат шанс да преоткрият вълнуващата страна на любовта си.

2019 ще бъде година на експресивните характери. Затова и модата, която ще стимулира нашите успешни изяви, трябва да е ярка, открояваща и запомняща се!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser