Преминете към основното съдържание

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2022

Очаквайте зрелищен спектакъл със звездите на българската музика

Най-вълнуващото и очаквано музикално събитие в България – церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио, тази година ще се проведе на 10 юни в зала Колодрум, Пловдив.

Водещи на 20-та церемония по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио ще бъдат Хилда Казасян и Юлиан Вергов. На сцената ще видим някой от най- обичаните и заслужили артисти на българската музикална сцена. Ще станат ясни и победителите в 10-те категории, които се избират изцяло чрез слушателски вот! Гласуването продължава до 9-ти юни на официални сайт на БГ Радио – www.bgradio.bg.

На сцената ще видим Михаил Белчев, който ще получи единствената награда, определяна от екип на БГ Радио, а именно БГ Вдъхновение на името на „Ана Мария Тонкова“. Тази награда е символ за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската.

Традиционно БГ Радио представя най-новите песни в българския ефир, а на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио зрителите ще видят за първи път на живо бъдещите хитове за 2022г.!

Сред изпълнителите, които ще направят своите премиери тази година са Миро, ALMA, DARA, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Dara Ekimova, Мария Илиева, група Остава, Любо Киров, Поли Генова, Михаела Маринова и други. Освен тях зрителите в зала Колодрум ще видят за първи път на живо, 40 години след излизането на филма „Оркестър без име“, емоционалното изпълнение на "Che Sara" , която вече звучи в ефира на БГ Радио с участието на Катерина Евро, Георги Мамалев, Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Братя Аргирови, Орлин Павлов с аранжимент на Светослав Лобошки.

Билетите за събитието може да закупите в мрежата на Eventim.

За повече подробности за Годишните Музикални Награди 2022 слушайте БГ Радио на ефирните честоти за цялата страна или чрез мобилното приложение radioplay. Следете и официалния сайт – www.bgradio.bg, както и официалните профили на медията във Facebook и Instagram.

Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО 2022 се реализират с подкрепата на Община Пловдив, Vivacom, Easy Credit, Български спортен тотализатор, Министерство на туризма, Nescafe Dolce Gusto, Аптеки 36,6 и Florina.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser