Преминете към основното съдържание

„Големият взрив“ събира инфлуенсъри и експерти

Тази есен

Интересно събитие предстои тази есен. „Големият взрив“ е определян като най-големият форум за личностно развитие и предприемачество. В него ще вземат участие изявени имена от различни сфери, които ще споделят своя практически опит, умения, знания и вдъхновение.

Форумът е насочен към предприемачи, фрийлансъри и към всеки, който иска да започне свой бизнес. Всеки участник ще има възможност да сподели личното или професионалното си предизвикателство, да даде обратна връзка, съвет и да е в помощ на останалите. Сред лекторите са Пламен П. Попов, социален предприемач, мастър в продажбите, автор, съосновател на „Университет за личностно развитие и предприемачество“, и Ясар Маркос, медик по образование, работил в Израел, а сега предприемач от световна класа и един от водещите лектори в България в областта на личностното развитие и най-доброто представяне.

Част от звездните лектори и инфлуенстъри, които ще вземат участие във форума, са Ива Екимова, Дара Екимова, 100 Кила, Маги Джанаварова, Биляна Йотовска, Лазар Радков (автор на книгата „Яж шоколад и отслабвай“ и човекът, благодарение на когото цяла България събира капачки за благотворителност), Владимир Караджов (от „Бригада „Нов дом“).

Организаторите обещават силно емоционално преживяване и готови стратегии, а освен практически лекции в сферата на продажбите, маркетинга, взаимоотношенията и личностното развитие ще има и шоу програма.

Датите са 23-24 ноември, мястото – зала „Арена Армеец“, а билетите са вече в продажба.

Още по етикети

новини
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser