Преминете към основното съдържание

Големите шапки с периферия се завръщат и са още по-стилни

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Големите шапки с периферия се завръщат тази пролет и са по-стилни от всякога, за да ни предпазят от слънцето, но и не само. Те допълват визията ни и създават още по-ефектно и елегантно излъчване. Връщат ни летните спомени, когато лежахме на плажа с коктейл в едната ръка и интересна книга в другата.

Но и това време наближава. Ако и на вас ви липсва толкова много, разгледайте галерията ни, в която ще намерите 20 стилни шапки, които ще придадат много елегантност на тоалета ви.

С какво може да ги комбинираме? С почти всичко! Може би ще изключим спортния стайлинг, защото при него голямата шапка с периферия, няма да бъде подходящ аксесоар. Но какво ще кажете да я съчетаем с дълга феерична рокля или широк панталон и риза? Със сигурност ще успеем да привлечем цялото внимание към себе. Не забравяйте аксесоарите и не ги пренебрегвайте, те играят важна роля за цялостната ви визия, особено шапките.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser