Преминете към основното съдържание

Горещо! Австралийските пожарникари са още по-неустоими в новия календар за 2019

Този път ще се радваме на мускулите им, сексапила им и на... сладките им малки котенца
© australianfirefighterscalendar.com

Отново дойде времето яките австралийски пожарникари да ни разгорещят! От 1993 г. по традиция сексапилните огнеборци се събличат, за да позират за своя годишен календар. 

Продажбата му е с благотворителна цел, а календарът се превръща в изключително събитие. В новото издание за 2019 година обаче ще се радваме не само на мускулестите огнеборци, но и на сладките им компаньони.

© australianfirefighterscalendar.com

От днес, всички фенове на малките котенца и сексапилните австралийски пожарникари купили си календара ще могат да подкрепят тазгодишната благотворителна инициатива, а именно събраните средства от продажбите да бъдат дарени на австралийската зоологическа болница за диви животни.

© australianfirefighterscalendar.com

Любопитен факт е, че от следващата година организаторите са решили да потърсят пожарникарите в най-добра форма и извън Австралия. Директорът на инициативата Дейвид Роджърс споделя: „С нарастването на световния интерес в календара, за нас е логично да поканим най-горещите пожарникари от цял свят в Златния бряг в Австралия, за да станат част от първия Международен календар на пожарникарите.”

Разгледайте галерията от снимки, в която ще откриете най-горещите кадри от фотосесията на календара за 2019:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser