Преминете към основното съдържание

Горещо! Папараци щракнаха Том Харди чисто гол

Актьорът ще се появи както майка го е родила в новия си филм
Том Харди гол
Том Харди гол © fameflynet

Том Харди признава, че не се чувства достатъчно мъжествен в сравнение с много други мъже, но жените, които припадат по него, със сигурност не са на това мнение. Британецът се превърна в световна звезда, като фенките му се множат с всеки изминал ден.

И те със сигурност са много щастливи от папарашките кадри, които фотографите успяха да му направят, докато актьорът снимаше новия си филм. От фотосите се вижда, че Том се намира в лодка в езеро край Есекс, Англия, като по сценарий той трябва да се хвърли в студените води, както майка го е родила. Изглежда Харди няма никакви скрупули, още по-малко притеснения да се съблече чисто гол и го прави с лекота.

Всичко в името на изкуството, както биха се изразили мнозина.

© fameflynet, Том Харди се съблича

Е, новият филм на британеца няма как да не събере милионите му фенки в кино салоните, тъй като тази сцена със сигурност ще бъде прожектирана на големия екран.

© fameflynet, Том Харди гол

Преди това да се случи обаче всички ще му стискат палци на тазгодишната церемония за връчването на наградите Оскар, където Том Харди е номиниран за поддържаща мъжка роля за прекрасното си превъплъщение в лентата с Леонардо Ди Каприо "Завръщането".

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser