Преминете към основното съдържание

Гост блогърите Ирен Дикова и Елена Миланова: Къде е границата между добрата комбинация и така наречения кич?

Заложете на цветна визия през зимата за повече настроение

Черното е класика, но цветовете са предизвикателство. Лесно ли е да съчетаем много цветове в облеклото си и къде е границата между добрата комбинация и кича?

Преди дни открихме сезона на вече познатата на някои - Flower’s and Co Gallery. Арт и галерийно пространство, което освен, че предлага цветни и нестандартни решения в облеклото и аксесоарите, предоставя и платформа за изява на български дизайнери и тяхното разпространение в света на модата. Тъй като нашият стил винаги се е различавал от останалите, ние сме големи фенове на тази галерия. Освен това Ирен е и част от основателите и.

Тениска Dizzy Unicorn от Flower’s and Co Gallery
Панталон, елек, чанта  и обувки - личен гардероб

Това, което коментираме днес е дали е лесно да се съчетаят много цветове и принтове в облеклото и къде е границата между добрата комбинация и така наречения кич. По тази тема решихме да се спретнем в няколко цветни, забавни, космически аутфити, с които да ви покажем колко е хубаво да сте облечени цветно, дори и през зимния сезон. Ще ви накара да се чувствате по-щастливи, по-светли и ще ви създаде определено настроение в еднообразното ежедневие. Все пак сте видяли последната колекция на Kenzo x H&M, където цвят и принт са съчетани с удобни кройки и материи, перфектна комбинация.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser