Преминете към основното съдържание

Гост блогърите Ирен Дикова и Елена Миланова в търсене на най-внушителната визия за Хелоуин

Момичетата от The Blonde Stars Bloggers предлагат различни и достъпни идеи за грим и костюми

Всяка година в България се изписват десетки статии за Хелоуин. Затова ще даваме по същество и няма да влизаме в спорoве дали да го празнуваме или не. Това е въпрос на личен избор, а за нас - още един ден в година, който ни носи добро настроение и ни събира с приятели.

След като сме избрали място за „случване”, да подберем и костюма! Световните тенденции за Хелоуин тази година предвещават много Харли Куин момичета и много Жокери. Макар да сме фенки на Suicide Squad, смятаме да пропуснем тези визии за нас и половинките ни. Изобилието от идеи в интернет ни вдъхновиха за много други, определено по-интересни визии.

Обърни се към гримьор

Много от професионалните гримьори вече насочват дейността си по това време от годината към този специфичен грим. В приложения като Pinterest и We heart it може да се вдъхновите и да отидете с конкретна идея. Така поставяте акцент върху грим-визията и не е задължително да купувате специален костюм.

Запазете час за проба на карнавален костюм

Все още имате възможност да запазите час и да откриете подходящ костюм за празника. Със сигурност ще излезете екипирани от магическа пръчка до папагал на рамото.

Масови магазини

Много от големите брандове за масова мода започнаха да предлагат костюми за Хелоиун. Ние се спряхме на няколко предложения от там, като има вариант да ги поръчате и онлайн. Може би сега е малко късно за поръчка от Великобритания, но все още имате шанс да го направите в България.

За най-креативните оставяме възможността да сътворят сами своя костюм

Винаги е хубаво да видиш нещо различно и интересно (стига човек да знае възможностите си, разбира се). Затова ще очакваме да видим какво сте сътворили и тази година по снимките ви в социалните мрежи. 

Още съвети от Ирен и Елена може да намерите на http://bloomstars.bg/ 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser