Преминете към основното съдържание

Гост блогърът Денина: 8 бързи трика да изглеждате по-стилни

Денина споделя личния си опит за разнообразие в гардероба за новия сезон
© deninamartin.com

С разцъвфането на кокичета и минзухари, разцъфва и желанието да изглеждаме добре. Някак внезапно ни се приисква да влезнем в крак с тенденциите и да освежим визията си. Именно затова реших ви представя 8 бързи трика да изглеждате по-стилни тази пролет. 8 трика, които аз самата прилагам и за които не е необходим голям бюджет, да не кажа никакъв.

НАМЕТНЕТЕ СЕ

© deninamartin.com

Да се наметнете с връхната си дреха, вместо просто да я облечете - това ще издигне визията ви на друга висота. За миг ще предадете доза шик и изисканост в облеклото си.

НОСЕТЕ ЧАНТАТА СИ КАТО КЛЪЧ

© deninamartin.com

Всички обичаме клъчове. Всички носим клъчове. Но колко по-изискано ще изглежда, ако носите чантата си като клъч, вместо на рамо или на една страна!

ДОБАВЕТЕ ФИШУ

© deninamartin.com

Това е един от най-любимите ми начини да направя визията си по-интересна. От небрежно завързано на врата фишу, през увито на китката или дръжката на чантата до вкарано като аксесоар към прическата - вариантите са много, а ефектът пленителен.

НАВИЙТЕ РЪКАВИ 

© deninamartin.com

Иконите в света на модата обожават дискретната небрежност на навитите ръкави. И с право, защото нещо толкова малко и лесно за изпълнение придава изключителен шик.

КОМБИНИРАЙТЕ ТЕКСТУРИ 

© deninamartin.com

Комбинацията от две различни материи като дантела и деним, например, придава много приятен привкус на една визия. А ако смелостта ви позволява, можете да експериментирате и с микс от два принта. Най-лесно е да заложите на опростени шарки в сходни цветове.

ПОДГЪНЕТЕ КРАЧОЛИ

© deninamartin.com

Обувките са един от най-важните елементи за едно красиво модно съчетание. За да акцентирате на тях, подгънете крачолите си.

УКРАСЕТЕ С БРОШКА  

© deninamartin.com

Брошките са една от тенденциите този сезон. Те са прекрасен и много стилен начин да разчупите стандартното облекло и да внесете допълнително закачливо настроение.

ЗАПАШЕТЕ РИЗАТА 

© deninamartin.com

Лесен и до болка познат трик, но въпреки това често пренебрагван. Опциите тук са много: изцяло запасана, само отпред, само отзад или пък странично. Каквото и да изберете, ще изглеждате чудесно.

Още модни идеи от Денина търсете в блога deninamartin.com.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser