Преминете към основното съдържание

Гост блогърът Ренета Каневска: Без какви аксесоари не тръгва една фешъниста на път?

"Най-важното за мен е никога не забравям усмивката и доброто настроение. Наслаждавам се на всеки един момент от преживяването!"
© Ренета Каневска

Най-доброто съчетание за мен е да имам възможност да комбинирам бизнес и почивка в едно пътуване. Това ме кара да се чувствам по-полезна, мотивира ме и в същото време ме кара да се наслаждавам на свободните моменти дори повече. Събирането на багаж за едно дълго пътуване в един или два куфара не е лесна задача, особено когато искам да изглеждам добре и да не правя компромис с визията си. Винаги отделям необходимото време да подбера нещата, без които не мога, и да отхвърля тези, които не са необходими. Днес ще си говорим за аксесоарите по време на път. Ето и някои от моите лични предпочитания.

© Ренета Каневска

Старая се винаги да избирам бижута, които могат да ми послужат за повече от една или две визии. Мултифункционалността е на първо място в този случай. За да имам опция за по-екстравагантна визия, винаги си взимам и едно statement бижу, което да може да използвам за по-специален случаи, фотосесия или среща. Същото правило прилагам и при модните аксесоари – избирам шал и слънчеви очила, които да мога да използвам в различни визии и цветови комбинации. Що се отнася до часовника, в случая той играе ролята на аксесоар и необходимост и също е едно от задължителните неща в списъка ми.

Обичам да си водя записки, било то по време на бизнес среща или просто в моето свободно време. Никога не тръгвам без планера си и любимия ми тефтер. Едно пътуване ме вдъхновява по различни начини и идеите могат да ми дойдат по всяко едно време, затова за мен е много важно да не изпусна да отбележа тези идеи, които мога да използвам по-късно. Фотоапаратът и полароидът са другите две от нещата, с които запечатвам спомените си. Снимките са нещото, което ми остава от едно пътуване, а аз не пропускам да се възползвам от възможността да заснема най-добрия кадър и да го добавя в колекцията си.

© Ренета Каневска

Независимо от ограниченото количество багаж, никога не бих тръгнала без книга и списание, които да ме развличат. За мен е важно да запълвам всеки един свободен момент с нещо ползотворно, а по време на път ми остава най-много време за четене. Не на последно място в списъка поставям визитките. Те са много важно нещо при едно пътуване, защото никога не знам с кого ще се сблъскам на дадено събитие или среща и винаги искам да съм подготвена.

© Ренета Каневска

От личния си опит като моден блогър знам, че батерията на телефона ми едва издържа и ден. Когато пътувам имам най-много нужда от него, защото той е и моята навигация и камера, затова винаги нося със себе си едно от най-ценните неща за едно пътуване - преносимото зарядно! Най-важното за мен е никога не забравям усмивката и доброто настроение. Наслаждавам се на всеки един момент от преживяването!

Още съвети от Ренета може да прочетете на fashionbyreneta.com.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser