Преминете към основното съдържание

Гост блогърът Звезделина: 4 тренди аутфит предложения за пролетта

Нежната половина на Mint Stories Звезди споделя любимите си аутфит съчетания за новия сезон. Кой е вашият фаворит?

Слънчева градска визия с тренч

Хубавото на пролетта, е възможността отново да носим любимите ни тренчкотове, които не подлежат на капризите на времето. Стилни, елегантни и безкрайно удобни. Съчетават се лесно, както в по-небрежни комбинации, така и в по-елегантни такива. Една от любимите ми комбинации за пролетта е класическо съчетание на тренч в акцентиращ цвят, черен прав панталон и бял топ. Добавяме и чанта в ненатрапчиви и близки топли нюанси, които да подхождат на целия аутфит. Страхотна слънчева градска визия за всеки ден.

Романтичен френски шик

Черно-бялото райе се очертава отново като тотален моден хит за пролет-лято. Прибавянето на райета във визията ни е страхотен начин, по който лесно можем да създадем илюзия за по-слаба и издължена фигура. Лично аз предпочитам да съчетавам черно-бялото райе с червена клош пола с висока талия, защото силно ми напомня за един романтичен френски шик тази комбинация.

Бохо мотивите

Като преходен сезон, пролетта позволява всякакви вариации и комбинации, което ни дава огромна свобода да експериментираме с различни аксесоари, смели дължини и цветове. В моя гардероб през този сезон ще властват саката като връхна дреха и на моменти бохо мотивите. Съчетанието на различни кафяви нюанси и „земни цветове“ е сред любимите ми комбинации за този сезон. Много семпло и практично решение за всеки ден, което може да разнообрази и вашия пролетен гардероб.

Стилът на работещото момиче

Ограниченото време, което всяка сутрин тик-така и ни притиска, рядко ни позволява да подготвим по-детайлно и внимателно визията си за работа. Иска ни се да разнообразим бялата риза с нещо ново, по-интересно и различно, за да не изглежда вече толкова обикновена и строга. Защо не заложите на семпъл акцент, който да я разчупи? Например, едно цветно фишу или тънък шал под формата на панделка или вратовръзка, ще ви учуди колко добре би ви седяло. Комбинирайте ризата с високи слим дънки, цветна чанта за акцент и вашата визия е готова да посрещне деня.

Повече от Звезди може да прочетете на www.mintstories.com.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser