Преминете към основното съдържание

Готвачът на Жизел и Том разкри какво ядат, за да са в топ форма

Бялата захар и бялото брашно са абсолютно забранени
Жизел и Том
Жизел и Том © getty images

Мнозина са тези, които се възхищават на уникалните фигури на съпрузите Жизел Бюндхен и Том Брейди. Освен с упорити тренировки обаче, те дължат топ формата си на хранителния режим, който стриктно спазват.

Личният готвач на супер двойката - Алън Кембъл, не крие, че е много благодарен от факта, че работи за тях, тъй като те оценяват всяко нещо, което им приготвя.

Жизел и Том напълно са махнали както от своето меню, така и от това на децата си млечните продукти, бялата захар, бялото брашно, кафето, йодизираната сол, зехтина и някои зеленчуци - картофи, домати, патладжани. Самият Том Брейди наскоро призна в интервю, че много рядко си позволява домати, тъй като по думите му те причиняват възпаления.

© Instagram, Жизел често показва какво й готвят у дома

Алън обяснява, че менюто на звездното семейство се състои основно от зеленчуци, които, разбира се, са БИО. Жизел и Том обичат още киноа, черен ориз, просо и зелен фасул.

Те не се ограничават и от месото, като консумират пилешко и патешко. Телешкото също не се избягва, стига животното да е хранено само с трева. И рибата присъства в храненето, особено сьомгата. Зехтинът пък е заменен от кокосово масло. Децата на двойката също нямат възможността да консумират "вредни" храни и тяхното меню е същото като това на родителите им.

© Instagram, Дали на Вивиен й харесва този сок?

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser