Преминете към основното съдържание

Графики върху очите: това е перфектният грим за парти

Тенденциите за пролетта вдъхновиха вечерния грим
© ImaxTree, ПР

Експерименти с графичен грим – това беше една от основните тенденции в грима за пролетта и лятото за 2016-та. Този грим обаче може да служи като отлично вдъхновение за грима ви за празничните вечери.

Отвесни черни линии под веждите, очна линия на долния клепач и черен квадрат върху устните – гримът е театрално-футуристичен, но едновременно с това и ретро. Ефект на разперени криле на птица – така изглежда гримът на ревюто на Vionnet. Моделите на Julien David напомняха на фина китайска калиграфия. Ориенталски грим беше избран и за ревюто на Fendi.

Селектирахме най-впечатляващите грим визии от ревютата за пролет-лято 2016 – вдъхновете се и изберете точните за вас детайли, с които да експериментирате. Но нека тези експерименти да включват вечерен грим и в никакъв случай дневен. Започнете с подготовката от по-рано и си осигурете основните грим продукти за това.

Автор Люба Вангелова  

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser