Преминете към основното съдържание

Грандиозен грим за очи директно от модните подиуми

Питър Филипс издава тайните на Dior за перфектен грим

Бекстейджът е люлката на новите грим тенденции - именно там се трансформират техниките на гримьорското изкуство в нови продукти, които всеки може да използва.

Още от първата спирала Diorshow до най-последните иновации, всички експерти от кампанията Diorshow идват от света на бекстейджа на Dior. Художественият и креативен грим директор на Diор Питър Филипс добавя своята уникална визия за красота и през 2015 г. спиралата се преражда в неговите ръце. Той дефинира грима на очите през шеметната комбинация с няколко грим продукта.

1. Спирала Diorshow - иновираната легенда от бекстейджа

През 2015 год. спиралата Diorshow черпи своето вдъхновение от добавените екстеншъни за мигли от гримьорите от модните подиуми на Dior. Те обещават обем по поръчка, който може да се модулира, движение по движение.

Легендарната четка с размер XXL на Diorshow не е променена от лансирането си през 2002 г. Но формулата на спиралата е нова: нова текстура, обогатена с уплътняващи микрофибри, запълващи пространството между миглите. Обемът се изгражда движение след движение, без ограничение.

Още една иновация е тъмносинята опаковка с патентована система Air Lock Wiper, която ограничава достъпа на въздух в опаковката и предпазва формулата от изсушаване. Друга важна иновация: тъмносинята опаковка на новата Diorshow

2. Палитра сенки за очи 5 Colors Designers

С тази палитра се превръщате в истинска вълшебница – следвайте петте стъпки за професионално градиране на цвета за красив грим като от модните подиуми. Иновации откриваме и в тази основна за Dior палитра: нови експертни текстури, нова технология на основата за сенки, която гарантира дълготрайност на цвета, перлени пигменти за 3D цветен ефект, финес на текстурата, която вече може да се нанася многократно, без да има напластяване и прецизна професионална четка за грим. Питър Филипс интерпретира 6 хармонии палитри в цветната гама на 5 Colors Designers.

3. Хибридна очна линия Diorshow Pro Liner с грандиозен финиш

Не се страхувайте от очната линия - тя съчетава лесното нанасяне на молив с плъзгането и наситеността на очна линия: подвиг, постижим от новия Diorshow Pro Liner. Автоматичният молив е с уникална скосена форма и специално е създаден за перфектно нанасяне на извивките. Когато се използва хоризонтално, очертава прецизна линия по миглите, а вертикално - очертава плътна и дръзка очна линия.

Неговата гел-формула е водоустойчива и буквално се плъзга по клепача с изключителна лекота. Резултатът е перфектна линия само с едно движение, безупречно контролирана, като работата на професионален гримьор... толкова е просто!

4. Гел-серум за оформяне на вежди Diorshow Brow Styler Gel

Този нов инструмент с автоматична четка-гребен доставя точното количество гел-серум за оформяне на веждите, за тяхната дефиниция и блясък. Само с едно движение и получавате идеалната визия за вежди. Може да го нанасяте самостоятелно или върху молива за вежди за повече интензивност, в зявисимост от желания резултата.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser