Преминете към основното съдържание

Грандиозното ревю на Chanel пролет-лято 2021 (видео)

Шоуто се проведе във внушителния парижки дворец Гранд Пале

© IMaxTree

Ревюто на Chanel се проведе в забележителния парижки дворец Гранд Пале и се открои с гигантски букви, изписващи името на бранда, подобни на емблематичния надпис на Холивуд. Марката заложи на карето, като един от запазените си символи за елегантност, доказа, че класиката остава, независимо от новите тенденции и промени. Някои от тоалетите ни впечатлиха с прозрачни елементи и нежна дантела. Флоралните мотиви допринесоха за свежото излъчване на дрехите. Напомниха ни, че цветята, изобразени върху тях, носят пролетта навсякъде с нас, без значение от сезона.

Основните цветове в колекцията са черно и бяло, една от най-актуалните комбинации. Сивото бе представено с нова характеристика. Противопостави се на стереотипите, които го определят като скучен и безхарактерен, а розовото се отличи като най-женственият цвят, олицетворяващ женската красота, грациозност и финес.

Видео: IMaxTree

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser