Преминете към основното съдържание

Грим според формата на очите

Кръгли очи като на Кейти Пери.
Ако погледът ви е като този на ексцентричната певица, нанесете очна линия от вътрешния ъгъл на окото до външния, като завършите с права линия или съвсем леко котешко око. Използвайте блестящи сенки точно под веждите и във вътрешния ъгъл на окото. За да подчертаете контраста между черното и блестящото, използвайте по-неутрален тон сенки, които нанесете върху целия горен клепач. За финал сложете малко по-тъмен тон сенки в сгъвката на окото, без да прекалявате. Разнесете добре с пухкава четка, започвайки от външния ъгъл на окото към средата.

1 от 8

Кръгли очи като на Кейти Пери. Ако погледът ви е като този на ексцентричната певица, нанесете очна линия от вътрешния ъгъл на окото до външния, като завършите с права линия или съвсем леко котешко око. Използвайте блестящи сенки точно под веждите и във вътрешния ъгъл на окото. За да подчертаете контраста между черното и блестящото, използвайте по-неутрален тон сенки, които нанесете върху целия горен клепач. За финал сложете малко по-тъмен тон сенки в сгъвката на окото, без да прекалявате. Разнесете добре с пухкава четка, започвайки от външния ъгъл на окото към средата.

© GettyImagesСвързани статии
Как да се гримираме според формата на очите си?

Звездите ни помагат да отговорим на този въпрос

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser