Преминете към основното съдържание

Грим за бала? Имаме някои предложения!

Контурирането заменете със стробинг, а бронзанта с руж
© ImaxTree

Много жени уверено слагат червено червило за коктейлни вечери и са сигурни в ефекта на грима си. Но, когато става дума за първия ви червен килим на абитуриенсткия бал, много момичета все още не са убедени кои цветове върху лицето им са именно техните. Селектирахме някои идеи за вас, с които може да разнообразите предложенията за грим визията ви, измежду които се чудите от месеци.

На първо място, както вече споменахме, червеното червило може да замените с розово – то ще придаде момичешкия нюанс на романтичната ви визия. Контрапункт на това излъчване обаче е визия с тъмен винен цвят - той успява да запази елегантността, но да акцентира и върху екстравагантността. 

© ImaxTree, Emporio Armani SS16

За очите избирайте натурални цветове като бежово или праскова, но може да експериментирате и с очна линия, която да играе ролята на smoky eye.

© ImaxTree, Thierry Mugler SS16

Плътното контуриране заменете със стробинг, а вместо бронзант използвайте руж.

© ImaxTree, Aquilano Rimondi SS16

Трябва да знаете кои са силните страни на лицето ви и да умеете да ги акцентирате умело. Предварително определете как точно ще подчертаете веждите – тази рамка често определя как изглежда цялото лице, без значение какъв грим има.

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser