Преминете към основното съдържание

Грозната истина за всички зодии

Време е да отворите очите си за своите недостатъци
© IMaxTree

Повечето любители астролози твърдят, че характеристиките на зодиакалния знак съвпадат с особеностите на личността. Но е така, защото обикновено хороскопите се съставят от хора, които знаят, че ще поискате да чуете нещо подобно.

Не че не обичаме и ние да четем хороскопи, но предпочитаме да знаем истината. Предлагаме ви да разберете какви са неприятните черти на зодиите. Можете да си кажете, че астрологията е глупост, а може и да препоръчате статията на някого, който ви дразни. Не забравяйте чувството си за хумор...

Овен

В същността си вие сте... маймуна. Овенът е агресивен, импулсивен и създава много шум. На характера ви му липсва дълбочина, което е причина много хора да ви мислят, че сте „фалшиви“ и играете за пред хората.

Много хора знаят, че имате глава, но мислят, че в нея няма нищо. Имате склонност да опростявате реалността, не за да я направите по-разбираема за другите, а за да стане по-ясна за вас. Липсата на далновидност ви прави наивни и глупави.

Телец

Вие сте скучен малък собственик. Но по-лошото е, че сте най-упоритите същества на планетата. „Мое, мое, мое!“ - ето защо обичате да играете на „Монополи“. Парите са вашият живот, макар че никой няма да ви го каже.

Близнаци

Вие страдате от дефицит на внимание. Дори и да го отричате, главната ви характеристика е пълната неспособност да се съсредоточите и да се успокоите. В главата ви е постоянна вихрушка от най-различни мисли. А вие дори не сте в състояние не само да ги запомните, а дори да ги осъзнаете. Като цяло това е по-зле от празна глава. Вие сте и истински майстор в създаването на хаос и пълен безпорядък. Може би близките ви мислят, че сте непоносими.

Рак

Вие така и не пораствате. Оставате си дете цял живот. Дори изобщо не умеете да контролирате емоциите си. Целият ви живот е непрекъснат нервен срив. Не се учудвайте, ако близките ви ви смятат за истерични. Това не е всичко – вие сте и егоисти. И сте толкова взискателни към себе си, че дори превръщате живота на другите в кошмар. „Защо аз? Защо пак на мен? Толкова съм нещастен!“ - постоянно си мислят Раците.

Лъв

На света няма по-невнимателни хора от лъвовете. През цялото време са заети само с това да привличат вниманието към себе си. Наистина ли се смятате за изключителен човек, достоен за похвали и внимание? Лъвовете са дребнави и са скъперници. Това, за което не се скъпят, е техният нарцисизъм. Е, да унижават другите също умеят много добре.

Дева

Девите са постоянно притеснени: имат нужда да контролират всичко. На Девата й е длъжен целия свят. Но те помагат и на другите и го правят постоянно. Но зад този алтруизъм се крие завоалиран нарцисизъм. Правят го само за да се носят разкази за тяхната загриженост.

Везни

Вие можете да бъдете истински социопати! Никога не знаете какви капризи и изисквания ще имате в следващия момент. Да ви се угоди е някак... нереално. Но вие сте и майстори манипулатори. Постоянно проучвате обкръжението и средата си. Понякога сте като роботи. Програмирани сте да говорите точните неща в точното време на точните хора.

И накрая – най-лошото: вашата престорена разумност всъщност е отражение на позьорството ви. Опитвате се да изглеждате респектиращо, но за всички е очевидно колко сте празни.

Скорпион

Вие сте малко отмъстително чудовище. Проектирате неувереността в себе си върху всички обкръжаващи ви. Удряте първо тези, които означават за вас повече от останалите. Само защото сте убедени, че те го заслужават. Можете да отровите всички, с които общувате.

Стрелец

Хората си мислят, че сте умни, но това не е истина. Просто вие повтаряте идеите и лозунгите на други умни и мислещи хора. Сипете цитати наляво и надясно. Може би само така сте способни да водите някакъв разговор. Често ви е скучно и не намирате интересните неща в живота. През цялото време сте заети да мислите какво мислят и говорят другите за вас. Това обяснява и склонността ви към преувеличаване.

Стрелецът е отличен началник: не се интересува от другите, подозира обкръжаващите го във всички смъртни грехове и не му пука, че никой не го обича.

Козирог

Козирози, вие сте най-добрите доносници. Готови сте да ходите по главите на другите, за да постигнете целите си. Не ви пука за никой друг, освен за себе си. Готови сте и да се хвърлите под автобуса, за да получите това, което искате. Вие сте егоист и сте обсебени от социалния ви статус. Дори творчеството разглеждате като шанс да се прославите.

Водолей

Вие се приемате за „твърде скучни“ и имате нужда постоянно да шокирате хората, за да доказвате своята уникалност. Толкова сте обсебени от идеята за собствената си уникалност, че на практика нямате близки хора. Никой не е в състояние да разбере вашата „изтънчена творческа“ натура. За какво ви е нужен външния свят и неговите „сиви“ обитатели, след като имате толкова богат вътрешен свят. Искате да бъдете оставен на мира? ОК, няма проблем!

Риби

Драаамааа! Рибите твърдят, че никак не обичат сцените, но често те сами ги създават. Целият живот на Рибите е едно голямо нещастие. Неспособността да отстоявате себе си превърща живота ви в хаос. А завистта ви ви прави загубеняци. Вие сте човек, който винаги се оплаква от тъпия живот, но не правите нищо, за да го промените. Разбира се, какъв ти живот, имате толкова много работа! Вие сте нещастни и правите всички около вас нещастни!

Още по етикети

истина , зодии , емоции
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser