Преминете към основното съдържание

Гуен Стефани бременна за четвърти път?

Бебето е от гаджето й Блейк Шелтън
Блейк и Гуен са истински влюбени
Блейк и Гуен са истински влюбени © Getty images

Красивият любовен роман, който Блейк Шелтън и Гуен Стефани в момента пишат, най-вероятно вече има своето логично продължение – първото им общо дете. Според последните слухове отвъд Океана, рок певицата е бременна за четвърти път. 

© Getty images, Гуен не крие изпъкналото си коремче

След като Гуен роди трима сина на бившия си съпруг Гавин Росдейл по време на 13-годишния им брак, певицата се очаква да дари с наследник и новия си любим Блейк. Повод в медийното пространство да се заговори за бременността на Стефани, беше тоалетът, с който тя се появи на наградите Billboard.

Певицата беше облечена в прилепнала рокля в телесен цвят и обсипана с камъни, която ясно очертаваше изпъкналото й коремче. Дали Гуен в действителност е бременна или просто е преяла преди да излезе на сцената, все още не е ясно, тъй като нито тя, нито Блейк са давали яснота ще имат ли наследник, и изобщо работят ли по въпроса. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser