Преминете към основното съдържание

Гуен Стефани и Гавин Росдейл се развеждат след 13 години брак

Двамата ще отглеждат в хармония трите си деца.
Семейството на Гуен Стефани и Гавин Росдейл
Семейството на Гуен Стефани и Гавин Росдейл © Splash

Една от любимите музикални двойки - Гуен Стефани и Гавин Росдейл, слагат край на 13-годишния си брак, с което шокираха милионите си фенове по света.
Съпрузите обявиха решението си с общо изявление, което говорителят им разпрати до медиите.

Гавин и Гуен имат трима сина заедно - 9-годишният Кингстън, 7-годишният Зума и 17-месечният Аполо. През 2004 г пък бракът на двойката беше разклатен, след като музикантът разбра, че има дъщеря от свое бивше гадже.

"Двамата единодушно решихме, че повече няма да бъдем партньори в брака си, но ще останем такива в родителството. Затова ще се отдадем изцяло на отглеждането на трите ни деца, като им предоставим здрава и щастлива семейна обстановка", пише в общото съобщение на Гуен и Гавин.

Според американските медии певицата е била тази, която е подала молба за развод, като причината са обичайните "непреодолими различия". И макар че съпрузите ще си разделят попечителството над синовете си, певицата няма намерение да дава месечна издръжка на Гавин.

Любопитно е, с каква част от богатството си ще се раздели Гуен, тъй като двамата с Гавин нямат предбрачен договор. Певицата притежава 80 милиона долара, а съпругът й - 35 милиона долара.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser