Преминете към основното съдържание

Гуен Стефани намери нова любов

Певицата отново има връзка със свой колега
Гуен Стефани и Блейк Шелтън
Гуен Стефани и Блейк Шелтън © Getty Images

След като стана ясно, че Гуен Стефани е подала молба за развод със съпруга си Гавин Росдейл, слуховете все по-упорито я свързват в нов любовен романс с друг неин колега.

В музикалните среди тръгна слухът, че 45-годишната рок певица е намерила утеха в близкия си приятел Блейк Шелтън. От известно време кънтри певецът също като Гуен е сам, тъй като се раздели със съпругата си Миранда Ламбърт.

Блейк и Гуен се сближиха покрай работата си в музикалното шоу The Voice, където са ментори. След като всеки от тях официално сложи край на бракова си, те решили да пренесат приятелските си отношения на следващото стъпало и започнали връзка.

„Химията между тях е очевидна, особено за екипа на The Voice“, споделя човек от шоуто. Двамата влюбени обаче засега предпочитали да не парадират с връзката си, още по-малко да я коментират.

И Гуен, и Блейк подадоха молби за развод с аргумента, че половинките им изневеряват. Съпрузите им обаче отрекоха всички обвинения.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser