Преминете към основното съдържание

Гуен Стефани направи изненадващо разкритие за личния си живот

Днес тя е щастлива с Блейк Шелтън
Блейк и Гуен
Блейк и Гуен © getty images

Гуен Стефани е една от най-красивите певици, като на визията й се възхищават не малко мъже. Комплиментите на ухажорите й обаче явно не им помага да се домогнат до живота и леглото й, стана ясно от поредното признание на секси блондинката.

Гуен разкри, че в живота си е имала точно двама мъже, преди да започне новата си връзка с кънтри звездата Блейк Шелтън. Това са колегата й от бандата No Doubt Тони Канал и дългогодишната й половинка и вече бивш съпруг Гавин Росдейл. Бракът им продължи 13 години и им се родиха три деца. Преди това пък имаха кратка връзка като гаджета.

Разкритието, че Стефани е изключително моногамна стана ясно по време на интервю, в което певицата беше запитана има ли тип мъже, по които си пада. "Знаеш ли, имала съм точно две гаджета? Когато го казвам дори звучи смешно. Защото е толкова ограничено. Но, не, нямам тип мъже, по които си падам. Въпросът е смешен, затова ще спра дотук", заяви блондинката.

© getty images, Блейк и Гуен

Миналата година феновете на Гуен и Гавин изпаднаха в шок, след като в медиите излезе новината, че те слагат край на брака си. По-късно се появиха нови, още по-скандални разкрития за този развой на отношенията им. Оказа се, че Росдейл е изневерявал на жена си с бавачката на трите им деца. Именно това доведе и до раздялата.

Гуен обаче успя да се съвземе и дори да намери нова любов в лицето на колегата си от предаването The Voice Блейк Шелтън.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser