Преминете към основното съдържание

Гуен Стефани: Разводът разби мечтата ми за перфектно семейство

Певицата намери отново любовта с колегата си Блейк Шелтън
Гуен Стефани
Гуен Стефани © Getty images

Въпреки че днес е щастлива от новата си връзка с кънтри звездата Блейк Шелтън, Гуен Стефани призна, че много трудно се е съвзела от раздялата със съпруга си от 13 години Гавин Росдейл. 

В интервю 46-годишната певица откровено споделя, че разводът е "разбил" мечтата й да има перфектно семейство. Както вече не е тайна за никого, до този негативен развой в отношенията й с Гавин се стигна, след като беше разкрито, че той й е изневерявал от три години с бавачката на трите им деца. 

"Беше страшна лудост, не само заради това, че семейството ми беше разбито, но и защото през половината време децата ми вече не бяха при мен. Тогава се питах: "Какво? Какво направих?", обяснява блондинката. 

"Мечтите ми бяха разбити. Всичко, което исках, беше да имам деца, да бъда омъжена и да живея както родителите ми", допълва още певицата, която е майка на три момчета - Кингстън, Зума и Аполо. 

Гуен разказва още, че е държала в тайна раздялата с Гавин до завръщането си в студиото на The Voice. Тогава, в бекстейджа, колегата й Блейк Шелтън обявил на всички от екипа, че самият той се развежда. "Беше като подарък да имаш приятел, който преминава през същото, през което и ти самият, при това в същото време. И изведнъж всичко се преобърна", казва още Стефани. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser