Преминете към основното съдържание

Гуен Стефани стана кънтри момиче заради новото си гадже

Двамата с Блейк Шелтън се появиха на парти на Джордж Клуни
Гуен и Блейк
Гуен и Блейк © Getty images

Изглежда връзката на Гуен Стефани и Блейк Шелтън върви страхотно, като любовта им е видна за всички. Навръх празника Хелоуин рок певицата реши да демонстрира индиректно отношението си към новата си половинка, дегизирайки се като кънтри мацка. Както е известно гаджето й е сред най-известните американски изпълнители в този жанр.

Самият Блейк беше заложил на голямо пончо и дълга и гъста черна брада. За да се дегизира още повече, на главата си Шелтън носеше шапка с козирка. Изпълнителите, които са колеги в музикалното предаване The Voice, бяха сред гостите на ежегодния купон, който Джордж Клуни прави в дома си по случай празника Вси Светий.

Гуен и Блейк пристигнаха заедно и макар че опитаха да скрият този факт, ловките папараци успяха да ги уловят един до друг на задната седалка на колата им. За връзка на изпълнителите се заговори малко след като стана ясно, че Стефани е сложила край на дългогодишния си брак с колегата си Гавин Росдейл. И досега нито Гуен, нито Блейк са коментирали слуховете за връзката си, но техни приятели са категорични, че двамата се носят на крилете на любовта.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser