Преминете към основното съдържание

Гуен Стефани става приятелка с бившата жена на Блейк Шелтън?

Миранда Ламбърт първа последва рок певицата в Twitter
Гуен Стефани и Блейк Шелтън
Гуен Стефани и Блейк Шелтън © getty images

В доста неловка ситуация може да се окаже кънтри певецът Блейк Шелтън, тъй като има голям шанс настоящата му половинка Гуен Стефани и бившата му Миранда Ламбърт да станат приятелки.

Засега това е само в сферата на предположенията, но последните действия и на двете певици ясно показват, че те искат да поддържат добри отношения помежду си.

Всичко започна след като Миранда започна да следва в социалната мрежа Twitter профила на Гуен Стефани. Рок певицата, която от няколко месеца споделя леглото на бившия й мъж, пък наскоро „хареса“ една от снимките, които колежката й публикува.

Любимата кънтри двойка Миранда Ламбърт и Блейк Шелтън изглеждаха като идеалното семейство до юли миналата година, когато певецът подаде молба за развод. Не стига това, ами той даде да се разбере, че причината е в убедеността му, че съпругата му изневерява. Твърдение, което Ламбърт категорично отрече.

Любовта между Блейк и Гуен пък започна по време на снимките на поредния сезон на шоуто The Voice, в който двамата бяха ментори. В лицето Шелтън Стефани намери утеха и любов след разбития си 13-годишен брак с Гавин Росдейл, отново причинен от изневяра на рокаджията.

© getty images, Миранда Ламбърт

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser