Преминете към основното съдържание

Гуен Стефани тайно се омъжи за Блейк Шелтън

Звездите организираха скромна сватба в тесен кръг oт приятели
© getty

Докато феновете на Гуен Стефани с нетърпение очакват, кога ще каже заветното "да" на своя колега от шоуто The Voice, певицата изглежда вече го е сторила, но много тайно от всички.

Според източници близки до двойката, през уикенда двойката е организирала тайна сватба. Церемонията се е състояла в задния двор на дома им в Лос Анджелис, а сред гостите са били асмо близки приятели и роднини.

© getty

"Гуен поиска този ден да е наистина само за семейството. Тя избра да носи семпла рокля, без да се прибягва до дизайнери и не покани звездни гости". Запознати добавят, че певицата е била облечена в рокля с бюстие с кремав цвят, а Блейк е избрал костюм в каубойския стил. Влюбените са подготвили обет един на друг, която са произнесли с радостни сълзи в очите.

"Гуен заяви, че Бог я благослови, защото не вярвам в любовта след развода си от Гавин Rosedale и се срещна с Блейк, отново почувствах като жена и да открие един нов свят."

За да подготвката за сватбата на Гуен е помогнал 11-годишният й син Кингстън, 8-годишният Зума и 3-годишният Аполон - те са носели закуски в градината, а след това са придружили майка си по пътя към олтара. Гостите на вечерта са били угощени с пържено пиле, печени сандвичи, царевица и шоколадова торта.

Въпреки това, новият съпруг все още иска да организира по-мащабна церемония, където ще покани Алиша Кийс, Фарел Уилямс, Адам Ливайн и други знаменитости приятели. Но до този момент те не са обявили официално, че са съпруг и съпруга, въпреки че и двамата са забелязани да носятр брачни халки.

© getty

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser