Преминете към основното съдържание

Гуинет Полтроу сподели как е останала близка с бившия си

„Обожавам го“, заяви актрисата по адрес на Крис Мартин.
Гуинет и Крис
Гуинет и Крис © Getty images

В публична дискусия пред свои почитатели Гуинет Полтроу сподели как е успяла да постигне невъзможното - да остане в прекрасни отношения с бившия си съпруг Крис Мартин. 

"Децата ми знаят, че семейството ни много се обича. Аз обожавам баща им, въпреки че вече нямаме романтична връзка", откровено призна блондинката. "Много съм горда от двама ни с Крис, заради начина, по който се справихме със ситуацията. Защото тя е деликатна, както знаят хората, които са преминали през развод. Но ние трябваше да оставим настрана лошото, за да останем семейство и децата ни да се чувства добре и щастливи. Понякога това е много трудно", допълва още актрисата. 

Гуинет и Крис бяха женени 10 години, като обявиха раздялата си през март 2014 г. Актрисата обясни, че една от причините да създаде сайта си, е била, за да се справи с трудната ситуация, в която е била. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser