Преминете към основното съдържание

Гуинет Полтроу: Защо всички ме мразят?

Актрисата изпреварва дори Крис Браун в анти класация
Гуинет Полтроу
Гуинет Полтроу © Getty images

Не само феновете, но и самата Гуинет Полтроу не може да разбере защо хората я мразят. По време на ТВ интервю тя коментира факта, че преди три години оглави анти класация, като остави много назад след себе си дори Крис Браун, който преди години преби вече бившето си гадже Риана.

„Когато научих за това си казах: „Аз ли съм най-мразената звезда? Повече дори от Крис Браун?“ Но в крайна сметка нищо не мога да променя“, заяви блондинката. „Всичко, което мога да направя, е да продължавам да бъда себе си. Ако ме опознаете, тогава ще разберете и какъв човек съм, че обичам да се забавлявам, да ям и съм благодарна за всичко, което имам в живота си. Наясно съм обаче, че има неща, които карат хората да се съмняват в думите ми“, допълни 43-годишната актриса. 

Бившата съпруга на фронтмена на Coldplay Крис Мартин сподели, че много хора мислят, че тя е успяла в Холивуд с помощта на родителите си - майка й е актриса, а баща й е режисьор.

„Благодарение на тях имах възможността да уча във фантастично училище и да отрасна в Ню Йорк, но в минутата, в която напуснах колеж и реших да бъда актриса, баща ми каза, че ще ме подкрепя, но че ще трябва да се оправям сама“, обясни майката на две деца. „Оттогава той не ми е дал нищо. Никога не ме е спонсорира, не ми е помагал с наема, не ми е направил и сметка. Идеята, че съм разглезена, или че не съм работила, за да стигна до това, което съм днес, просто не отговаря на истината. Виждам обаче, че много хора мислят по този начин.“ 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser