Преминете към основното съдържание

Гурме меню от Hotpoint

Марката представи у нас новата си серия уреди за вграждане

На изискано кулинарно събитие в Sofia Event Center, Hotpoint представи новата си линия уреди за вграждане.

Технологиите са водещи в новата серия на Hotpoint – фурни, микровълнови, готварски плотове, абсорбатори. Разработена в две отделни естетични линии, колекцията кореспондира с последните решения в съвременния интериорен дизайн и вече се радва на престижната награда Red Dot Award 2016“, отбеляза маркетинг мениджърът на Whirlpool за България, Мария Методиева.

Мария Методиева, маркетинг мениджър на Whirlpool за България,

Програмата на събитието включваше и демонстрационно готвене на шеф Цветомир Николов – готвач номер едно на България за 2015 г. Всеки гост успя да се докосне и до уникалните функции, които предлагат уредите Hotpoint.

Благодарение на вградената температурна сонда във фурните, чрез която може да се контролира температурата на готвене вътре в ястието, и електронния програматор, шеф Николов приготви невероятно вкусно свинско бон филе, изключително бързо и лесно. Хрупкав пай от круши бе изпечен в микровълновата фурна Hotpoint, пред очите на гостите, благодарение на функцията Dynamic Crisp, която превърна ястието в истинско кулинарно изкушение.

Самият шеф Николов сподели, че не е вярвал, че микровълнова ще успее да сготви хрупкав пай, който да бъде вкусен и перфектно изпечен. Освен това гостите се насладиха и на уникално 11-степенно гурме меню с изискани компоненти, което окончателно убеди всички в качествата на уредите с марка Hotpoint.

Текст Велина Василева

Още по етикети

лайфстайл , гурме
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser