Преминете към основното съдържание

Хайди Клум в модна колаборация с Lidl

За първи път колекцията „Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City“ ще бъде представена на Седмицата на модата в Ню Йорк през септември
Преди броени часове бе показан първия look от колекцията
Преди броени часове бе показан първия look от колекцията © PR

Добри новини за почитателите на един oт най-сексапилните ангели на Victoria's Secret.

Супермоделът Хайди Клум обяви новината, че пуска съвместна модна линия „Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City“ със световният дискаунтър гигант - Lidl.

По официални данни колекцията ще бъде презентирана на 7 септември, по време на Седмица на модата в Ню Йорк, а няколко дни по-късно, на 18 септември тя ще бъде достъпна във всичките 85 магазина на дискаунтъра в САЩ.  

В колекцията присъстват облекла, подходящи за ежедневието в градска среда и разбира се на изключително достъпни цени. Така след по-малко от месец почитателите на Хайди ще могат да допълнят в гардероба си лимитирана колекция дрехи, на наистина символична цена. Това не е първата стъпка на модела в света на модната индустрия и създаването на дрехи. Супермоделът притежава собствен лейбъл бельо, носещо нейното име.  

© PR

„Целта ми бе да създам модна колекция с облекла, които могат лесно да се комбинират, модна линия, която кара всяка жена да изглежда чудесно и да впечатлява – и всичко това на достъпни цени“, споделя супермоделът.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser