Преминете към основното съдържание

Хайверът, който действа като ANTI-AGE филър

Нова технология на La Prairie извлича най-мощните му активни, за да имаме Skin Caviar Absolute Filler
Нямате нужда от филъри, ако имате Skin Caviar Absolute Filler на La Prairie
Нямате нужда от филъри, ако имате Skin Caviar Absolute Filler на La Prairie

Колекцията Skin Caviar на La Prairie продължава да ни изненадва, предлагайки все по-ефективен лифтинг и стягащо кожата действие. Иновативното откритие този сезон е хайверената вода, която действа като филър. Тя се произвежда чрез парна дестилация, която гарантира отделянето и извличането на най-активните съставки.

Новата технология за пръв път се използва в Skin Caviar Absolute Filler. Чрез пресоване и центрофугиране на липидите и протеините на хайвера, те се улавят в най-активната и ефективната им форма, като след това се комбинират отново. Резултатът от този иновативен процес на рафиниране е „Хайвер Абсолю“, който съдържа висока концентрация на хайверени масла и хайверени протеини – двете най-силни съставки, открити в хайвера. Заедно те доставят богати хранителни вещества и влага, стимулират формирането на колаген на няколко нива. Съчетана с кафяви водорасли и корен от божур, формулата спомага за изглаждане текстурата на кожата и увеличава еластичността. Патентованата от La Prairie ретекстурираща матрица работи за укрепването на извънклетъчната матрица, допринасяйки за напомпването и по-високата степен на хидратиране на кожата.

Skin Caviar Absolute Filler, 1052 лв.

В комбинация с екслузивния клетъчен комплекс на La Prairie, използващ най-модерните биотехнологични изследвания, за да даде нов живот и да върне енергията обратно в клетката, където красотата се заражда, Skin Caviar Absolute Filler възстановява хармонията и прави кожата на лицето, шията и деколтето видимо по-млада.

Новото козметично бижу осигурява феноменален ефект на попълващо действие, възвръща загубената плътност, като помага за прекрояването и усъвършенстването контурите на лицето.

Skin Caviar Absolute Filler има уникална еластична текстура, бързо се абсорбира от кожата, запълвайки я с богатите на хайвер подхранващи вещества.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser