Преминете към основното съдържание

Happy birthday, Bedroom Beach!

"Шоуто ще е грандиозно, събитието ще е светско, а 30 български и чуждестранни артисти ще се качат на клубната сцена с невероятни пърформанси!"
© Bedroom

На 2 юни Bedroom beach празнува своя 10-ти рожден ден и дава старт на лято 2017!

По-бляскав и луксозен отвсякога, хитовият клуб се еналожил се като притегателна локация в нощния живот на българското Черноморие. Клуб, който от самото си начало диктува клубната култура в страната, няма да изневери на очакванията ви и този път.

© Bedroom

Топ DJ ще въвлекат публиката в нощно музикално преживяване, 30 български и чуждестранни артисти с различни пърформънси ще стъпят на огромната клубна сцена и ще накарат всички да се почувстват част от нещо наистина несравнимо, част от едно шоу, което е запазена марка на Bedroom beach. Грандиозният парти уикенд ще събере на една сцена DJ`s DIMO BG&Vasco C, Vera Russo MC, балета Bedroom Premium Ladies, Simona&Boyana Pole Dance, Mihai Andrei&Diddy, Acrobats from Romania, Alexandra&Cristina from Bamboo и още много артисти и пърформъри.

Къде ще се случи всичко това?

На брега на морето - там, където яркото слънце, морските вълни и лазурното небе провокират фантазията и сетивата. Там, където музиката ни кара да се отпуснем, да се влюбим, да се поддадем на изкушението. 

Bedroom Beach се намира в най-посещавания и известен български курорт Слънчев бряг и още от самото си създаване бе припознат с българската Ибиса. Той впечатлява с лукс, стил, известни DJ, сценични пърформанси, разнообразна кухня, суши и авторски коктейли.

Wellcome to the show!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser