Преминете към основното съдържание

Харпър Бекъм вече се подлага на разкрасителни процедури

Двете с Виктория Бекъм си организираха женски полуден
Харпър Бекъм
Харпър Бекъм

Въпреки че Харпър Бекъм расте край момчета и обича да рита топка с тях в парка, майка й Виктория постоянно търси начини, чрез които да я насочи и към по-женските занимания. Сред тях, разбира се, е разкрасяването в салона, който двете посетиха заедно. 

Двете дами се оставиха в ръцете на маникюристката и педикюристката, които се постараха клиентките им да останат доволни от свършената работа. Харпър беше издокарана в детска дизайнерска рокличка на Карл Лагерфелд в небесносин цвят. Поради тази причина цветът на лака, който беше използван за ноктите на ръцете и краката й, беше в абсолютно същия цвят, за да бъде в съчетание с тоалета. 

Виктория и Харпър си правят маникюр и педикют

И докато разкрасителната процедура е особено приятна за госпожа Бекъм, то от папарашките снимки на дъщеря й ясно си личи, че часовете прекарани в салона са особено отегчителни за нея. Нищо чудно да й се иска вместо да лежи там, да рита топка с батковците си в парка. 

Автор: Ирена Късметска  

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser