Преминете към основното съдържание

HAUTE COUTURE намираме и в козметичните формули

Максимално положителен резултат гарантиран с интегрираната употреба на линията Galénic

Кожата на лицето е частта, която е най-уязвима към външни фатори и която е постоянно изложена на външни влияния. 

Условията на атмосферния въздух, антропогенният фактор на натоварване, различните видове замърсяване могат да създадат проблеми за кожата. За това за нея трябва да се грижим.

Грижата за кожата е термин, който носи различно значение за различните хора, но единодушно всички можем да кажем, че тя винаги трябва де с най-високачествената и иновативно актуална козметика.

От 50 години, всяко творение е плод на фармацевтичното изследване на лаборатории Pierre Fabre и на овладяването на науката галеника.

Точно този стремеж и умение, биват споделяни и се предават сред учените-създатели на формули.

Наследявайки уникално по рода си умение, предавано през поколенията, Galénic създава и произвежда козметични грижи от високо качество от близо половин век. В рамките на подхода за високо качество, козметичните формули от най-висок клас гарантират прецизна селекция на суровини,тестове от специалисти, както и производство във Франция.

Далеч от класическото разработване на формули, състоящо се от добавяне на активните съставки във вече съществуващи консистенции, в Galénic този процес се извършва по напълно различен начин. Всеки път това е едно ново предизвикателство. Майсторите-моделиери на формули вземат присърце работата си, за да намерят съвършеното съчетание от елементи около активната съставка, които да ѝ позволят да излъчи своя пълен потенциал и ефикасност по безопасен начин. Изключителният продукт с козметична грижа не е плод на случайността – той трябва да бъде разработен без компромиси, стъпка по стъпка, прилагайки мощен арсенал от придобити умения. Интуиция, подбор, съчетаване, тестване.

ДВУФАЗЕН РЕВИТАЛИРИЗИРАЩ СЕРУМ

Думите на майсторите- моделиери на формули:

"Исках да създам възможно най-концентрираната грижа, която да предоставя усещане за интензивно удоволствие и свежест на кожата, без утежняване. 
За да създам тази колекция, аз селектирах един емблематичен основен активен агент: масло от арган, известно от древни времена с изключителните си подхранващи свойства. За да съхраня пълния му заряд и да създам една свръх-богата формула във възможно най-фината галеника, аз разработих една изтънчена грижа с мощно подхранващо действие в една почти неосезаема галеника при нанасяне."

С идването на по-студения сезон, кожата има нужда от нежна и топла обвивка. Така тя се чувства комфортно и свежа. Тайната на една удовлетворена кожа: Confort Supreme.

Предназначен за всички жени търсещи грижа, която е в състояние да стимулира естественото сияние на кожата, мигновено и продължително.

„Една капка е достатъчна, за да подхрани кожата без да натежи“

Богата композиция от подхранващи масла - шафран, кокос, арган, карите, сусам, невен…

Колекция от свръх-богати грижи с леки текстури, които интензивно хидратират и облекчават усещането за стегнатост. Кожата е подхранена, сияйна и в комфорт.

Незабавен ефект и удовлетвореност. Вие сте доволни. Доверете се!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser