Преминете към основното съдържание

Хелън Хънт за ролята си в "Свят в пламъци"

Актрисата споделя за героинята си в ноемврийския брой на списание ELLE
© Epic Drama

Помним спечелилата „Оскар“ актриса с ролите й в „Туистър“, „Колкото толкова“, „Какво искат жените“, „Корабокрушенецът“. Но преди всичко тя е част от магията на телевизионния свят. Сега Хелън отново се завръща на малкия екран със сериала „Свят в пламъци“, влизайки в ролята на журналистката Нанси Кембъл.

В подробно интервю Хелън сподели какво я е привлякло да играе ролята на репортер по време на Втората световна война. 

"Играя героиня, която се надява нейните пълномощия да не са отменени, тъй като тя се опитва да каже истината, което в Америка в момента е много актуално като проблем", казва актрисата и допълва, "Интересува ме и много ме вълнува тази идея, че призванието на журналистите е да свидетелстват. Преди да успеем да свидетелстваме по телефоните си, разчитахме на хора като Нанси, така че истината да не се разтяга или преобръща. За да не забравят хората, за да разберат наистина подробностите на страданието и да не го отхвърлят като нещо, което се случва някъде там."

„Свят в пламъци“ дебютира ексклузивно по Epic Drama на 10 ноември 22:00 в България.

Цялото интервю с Хелън Хънт прочете в новия брой на списание ELLE.

Още по етикети

култура , сериал , филми
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser